Welkom bij iO. hearing

Uw hooroplossing bij iO. hearing

iO. hearing, waar je terecht kan voor persoonlijk deskundig advies omtrent aankoop, aanpassing en follow-up van gebruiksvriendelijke, kwaliteitsvolle en betrouwbare hooroplossingen.

Vernieuwend: de gehoortest eindigt niet als u de winkel verlaat!

Om een beter zicht te krijgen in uw akoestische wereld, krijgt u direct analyse-hoortoestellen mee naar huis. Deze hoortoestellen analyseren de omgevingen waar u woont, werkt en leeft en geven bovendien de doelversterking die nodig is voor uw gehoor. Na twee weken kijken we samen naar alle verzamelde informatie uit uw omgevingen. Deze informatie zorgt voor een beter inzicht en een beter op u afgestemde hooroplossing, die voor u het beste werkt.

Ook in gehoorbescherming op maat tijdens het uitgaan, zwemmen, motorrijden, schieten, en werken, is iO. hearing gespecialiseerd. Voor elke oordop op maat maakt audiologe Margot een afdruk van uw gehoorgang. Deze oordoppen schermen uw oren volledig af, zitten heel comfortabel in uw oren, filteren de schadelijke geluiden uit lawaai en voorkomt dat uw gehoor schade oploopt.

Altijd welkom!

iO. hearing
Adolf Buylstraat 35
8400 Oostende

+32 (0)468 04 05 12

margot@io-hearing.be

maandag 10.00 – 18.00
woensdag tot zaterdag op afspraak
gesloten op dinsdag

Shop

Afspraak maken of je vraag stellen? Wij staan je graag bij.

Contact Us

Stuur ons een email en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0