Brugge

Wim Withofs
Geldmuntstraat 13
8000 Brugge (Route)

+32 (0)50 70 38 35
brugge@io-online.be

Maandag gesloten
Dinsdag t.e.m. zaterdag 10.00uur – 18.00uur

Ben je op zoek naar een nieuwe bril, wil je de sterkte van je ogen laten controleren, of wil je het draagcomfort van je contactlenzen laten controleren? Of heb je een vraag?
Maak dan nu een afspraak.

Wil je nieuwe lenzen bestellen online?

Brugse zaak in de kijker: iO. Wim Withofs

Een scherpe focus op oogzorg.

Alleen al voor de supergezellige setting wip je spontaan even binnen bij iO. iNDEPENDENT OPTICIANS® in de Geldmuntstraat in Brugge. En dan hebben we het nog niet over de enthousiaste ontvangst. Als gediplomeerd opticien-optometrist en contactlenspecialist ontvangt Wim Withofs de klanten met open armen. Samen met Sophie Tounoij en Emilie Vanmaele vormt hij een topteam dat je met kennis en kunde bijstaat.

B.I.G. VISION®

Een essentiele revolutie op het gebied van brillenglazen.

B.I.G. Vision® van Rodenstock zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen.

Contactlenzen

Ze zijn er in allerlei vormen en soorten, elk met hun eigenheden voor specifieke ogen, specifieke situaties of specifieke personen: Wegwerplenzen, harde lenzen, nachtlenzen, kleurlenzen, myopie controle lenzen, keratoconus, medische toepassingen. YOU NAME IT. Voor Wim kennen ze absoluut geen geheimen.

Meer nog, door de constante vervolmaking die ‘key’ is in deze materie, is hij volledig up-to-date in alle mogelijke toepassingen met lenzen. De uitermate grote interesse en uitgesproken kennis hiervoor heeft Wim meegekregen gedurende de vele jaren die hij dankbaar heeft kunnen samenwerken met Patrick Vansteenkiste in het Brugs Contactlenscentrum, en deze kennis is hij tot op vandaag verder blijven vervolledigen.

Onze merken

Een zorgvuldig geselecteerd
aanbod toonaangevende merken

Laat je inspireren

Volg @io.wim voor jouw dagelijkse inspiratie