De Panne

Nina Vanden Abeele
Duinkerkelaan 4
8660 De Panne (Route)

+32 (0)58 28 70 56
depanne@io-online.be

maandag 10.00 – 12.30 en 14.00 – 18.00
donderdag tot en met zaterdag 10.00 – 12.30 en 14.00 – 18.00
zondag 11.00 – 12.30 en 14.00 – 18.00
gesloten op dinsdag en woensdag

Ben je op zoek naar een nieuwe bril, wil je de sterkte van je ogen laten controleren, of wil je het draagcomfort van je contactlenzen laten controleren? Of heb je een vraag?
Maak dan nu een afspraak.

Wil je nieuwe lenzen bestellen online?

optiekzaak met een grote ‘O’

Different eyes, different lives

Nina en Laurie ontvangen je met veel plezier in de winkel in De Panne. Je kunt er terecht voor oogmetingen, een nieuwe optische (zonne)bril of om eens te snuisteren in de met liefde uitgezochte juweeltjes en accessoires.

Laat je door hen verwelkomen in brillenland en kies in alle rust je nieuwe bril terwijl je geniet van een koffietje aan de bar.

Chanel, Chloé, Gucci, Victoria Beckham en Persol zijn een greep uit hun merken die je zeker zullen inspireren.

B.I.G. VISION®

Een essentiele revolutie op het gebied van brillenglazen.

B.I.G. Vision® van Rodenstock zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen.

Anna-Nina

Optiek met juwelen en modeaccessoires

In samenwerking met Anna-Nina verkopen wij ook diverse juwelen en modeaccessoires. De juwelen van Anna-Nina zijn geïnspireerd door de reizen naar exotische oorden als Thailand, Bali en India zijn ze uit hun comfortzone gestapt en hebben ze de rijke kleuren, ingewikkelde details en vreemde ontwerpen waar het Aziatische continent bekend om staat, omarmd. Dankzij hun liefde voor geschiedenis, films, kunst en natuur zijn ze in staat om coole, out of the box ontwerpen te creëren die nog nooit eerder zijn gezien. “We proberen onze sieraden en huisontwerpen die je-ne-sais-quoi kwaliteit te geven die zo moeilijk te vinden is.” -Elk van de collecties heeft zijn eigen speciale karakter, of het nu gebaseerd is op hun fascinatie voor rariteitenkabinetten of de mysterieuze onderwaterwereld.

Kom nu langs bij iO. De Panne en ontdek de wondere wereld van de juwelen en accessoires van Anna-Nina.

Onze merken

Een zorgvuldig geselecteerd
aanbod toonaangevende merken

Laat je inspireren

Volg @io.nina voor jouw dagelijkse inspiratie