Genk

Herwig Van de Kerkhof
Grotestraat 4
3600 Genk (Route)

+32 (0)89 35 93 30
genk@io-online.be

maandag en vrijdag 09.00 – 18.00
zaterdag 10.00 – 16.00
zondag en feestdagen gesloten
lens- en oogcontrole op afspraak

Ben je op zoek naar een nieuwe bril, wil je de sterkte van je ogen laten controleren, of wil je het draagcomfort van je contactlenzen laten controleren? Of heb je een vraag?
Maak dan nu een afspraak.

Wil je nieuwe lenzen bestellen online?

de uitgelezen optiekzaak!

Topkwaliteit oogzorg bij iO. Genk

iO. Genk biedt topkwaliteit aan een voordelige prijs, voor alle brilmonturen, contactlenzen en lenscontroles. Je wordt door ons hartelijk ontvangen en bent welkom voor advies en informatie. Graag helpen we je bij het uitkiezen van het juiste montuur en aanpassingen van brilglazen. Ook in oogmetingen en aanpassingen van contactlenzen is iO. Herwig Genk gespecialiseerd.

Voor alles wat met contactlenzen te maken heeft, werken we samen met LensOnline, de meest betrouwbare contactlenssite in België. Voor een uitgebreid gamma aan brillen, contactlensproducten aan voordelige internetprijzen en een deskundige opvolging, is iO. in Genk de uitgelezen optiekzaak en contactlensspecialist!

B.I.G. VISION®

Een essentiele revolutie op het gebied van brillenglazen.

B.I.G. Vision® van Rodenstock zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen.

Specialist maatwerk contactlenzen

De Senso Mini Sclera rust op de sclera (oogwit) en overbrugt de cornea (hoornvlies), waardoor deze laatste beschermd is in een bedje van vocht. Uniek is dat de Senso Mini Sclera in meerdere uitvoeringen mogelijk is, zoals perifeer torisch en bitorisch.

Kom vrijblijvend voor meer informatie langs bij iO. Genk – Herwig, jouw contactlensspecialist!

Oogmeting

Hoornvliesonderzoek

Met een pentacam-onderzoek bekijken we het voorste deel van uw oog heel zorgvuldig. Zo komt bijvoorbeeld uw hoornvlies (of cornea) goed in beeld. Ook kan de dikte van het hoornvlies worden gemeten. De oogarts zal voor dit onderzoek kiezen als u klachten heeft die te maken kunnen hebben met hoornvliesziekten. Bijvoorbeeld keratoconus of hoornvliesdystrofie van Fuchs.

Kom vrijblijvend voor meer informatie langs bij iO. Genk – Herwig!

Laat je inspireren

Volg @io.independentopticians voor jouw dagelijkse inspiratie