Tienen

Hannah Amery
Dr. J Geensstraat 2
3300 Tienen (Route)

+32 (0)16 81 19 46
tienen@io-online.be

dinsdag, woensdag en vrijdag 10.00 – 18.00
donderdag 10.00 – 17.00 en namiddag op afspraak
zaterdag 10.00 – 17.00
maandag, zondag en feestdagen gesloten

Ben je op zoek naar een nieuwe bril, wil je de sterkte van je ogen laten controleren, of wil je het draagcomfort van je contactlenzen laten controleren? Of heb je een vraag?
Maak dan nu een afspraak.

Wil je nieuwe lenzen bestellen online?

Over ons

Derde generatie opticiens

Bij iO. Hannah Amery, derde generatie opticiens binnen de familie Amery ben je welkom voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen, oogcontroles en zoveel meer.

iO. Hannah Amery biedt topkwaliteit aan, voor alle brilmonturen, contactlenzen en lenscontroles. Je wordt door ons hartelijk ontvangen en bent welkom voor advies en informatie. We gaan graag in op de noden en verwachtingen van onze klanten. Graag helpen we je bij het uitkiezen van het juiste montuur en aanpassingen van brilglazen. We kiezen zorgvuldig onze bril collecties uit en houden rekening met de duurzaamheid en ecologie. Ook in oogmetingen en aanpassingen van contactlenzen is iO. Hannah Amery gespecialiseerd.
Voor alles wat met contactlenzen te maken heeft, werken we samen met LensOnline, de meest betrouwbare contactlenssite in België. Voor een uitgebreid gamma aan brillen, contactlensproducten en een deskundige opvolging, is iO Hannah Amery in Tienen de uitgelezen optiekzaak.

B.I.G. VISION®

Een essentiele revolutie op het gebied van brillenglazen.

B.I.G. Vision® van Rodenstock zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen.

Onze merken

Een zorgvuldig geselecteerd
aanbod toonaangevende merken

Laat je inspireren

Volg @io.independentopticians voor jouw dagelijkse inspiratie