Brillenglazen

Jouw ogen zijn net zo uniek als jezelf

Met een bril van iO. iNDEPENDENT OPTICIANS ben je verzekerd van een new zo uniek maatwerkproduct. iO. iNDEPENDENT OPTICIANS kiezen resoluut voor brillenglazen van uniek en hoogwaardige kwaliteit. Brillenglazen en monturen – de twee bepalende componenten van jouw bril – zijn volledig afgestemd op jou en je behoeften. Op basis van een precisieoogmeting en passend persoonlijk advies wordt een uniek model vervaardigd: jouw perfecte bril. Dus daarom kiezen wij voor de brillenglazen van Rodenstock.

Meer info tonen

Gegarandeerde topkwaliteit.

Strenge kwaliteitscontroles: alle brillenglazen worden ontwikkeld in Duitsland en strenger getest dan wettelijk is voorgeschreven.

Maatwerk voor elke klant.

Tijdens de oogmeting met de DNEye® Scanner van Rodenstock worden meer dan 7.000 meetpunten vastgelegd. Deze gegevens worden vervolgens in het productieproces van jouw brillenglazen geïntegreerd.

Bezoek onze winkels

Voor persoonlijk advies en professionele oogcontroles

Multifocale glazen

Multifocale brillenglazen bieden optimaal zicht dichtbij, op de middellange afstand en in de verte.

Zoals de naam al aangeeft, kenmerkt een multifocaal glas zich door een geleidelijk toenemende sterkte en scherp zicht op elke afstand zonder hinderlijke overgangen. Dat komt omdat multifocale glazen tegelijk voor bijziendheid en verziendheid corrigeren. Omdat het glas geen zichtbare rand heeft en de verandering in sterkte aan de buitenkant niet zichtbaar is, bieden multifocale glazen ook op esthetisch vlak voordelen.

Beeldscherm glazen

Ontspannener werken met een beeldschermbril.

Of u nu op kantoor of thuis werkt: Ergo® near comfort glazen verlichten de belasting op uw ogen en lichaamshouding – waardoor u meer energie overhoudt aan het einde van de werkdag.

Aan de kant: Ergo® beeldschermglazen zijn de enige glazen die individueel afgestemd kunnen worden op typische werkafstanden en oogbewegingen en die een groter gezichtsveld hebben waar dat juist voor u van belang is. Het grotere gezichtsveld ondersteunt een ergonomische stand van het hoofd en het lichaam en zorgt voor een comfortabel zicht zonder vermoeidheid.

Biometrisch Intelligente Glazen – B.I.G.

Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van uw individuele ogen, bieden we u de scherpst mogelijke kijkervaring.

Bij iO. iNDEPENDENT OPTICIANS kijken we naar de biometrie van het hele oog. Daarbij gaan we veel verder dan de huidige standaarden binnen de optiekbranche. Deze datapunten worden rechtstreeks in elk van uw nieuwe brillenglazen geïntegreerd middels een technisch productieproces dat glazen oplevert die tot op de micrometer nauwkeurig zijn. Dit stelt ons in staat het om het middelpunt voor scherp zicht van elk individueel oog exact te bepalen en u het scherpst mogelijke zicht te bieden, waar u ook naar kijkt. 

Laat je inspireren

Volg @io.independentopticians voor jouw dagelijkse inspiratie