Gent

Charlotte Van Hijfte & Sarah Withofs
Mageleinstraat 19
9000 Gent (Route)

+32 (0)9 225 55 20
gent@io-online.be

maandag 13.30u - 18u
dinsdag tot zaterdag 10-18u

SHOP OP ZONDAG
1e zondag van de maand maart t.e.m juli
14u tot 17u

Openingsuren tijdens de feestdagen
Gesloten op 25 & 26 december 2023
Gesloten op 1 & 2 januari 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe bril, wil je de sterkte van je ogen laten controleren, of wil je het draagcomfort van je contactlenzen laten controleren? Of heb je een vraag?
Maak dan nu een afspraak.

Wil je nieuwe lenzen bestellen online?

Over ons

Jouw eigen stijl met iO. Charlotte & Sarah in Gent

iO. Charlotte & Sarah biedt topkwaliteit aan een mooie prijs, voor alle brilmonturen, aanpassingen van brilglazen en lenscontroles. Kom gerust even binnenwaaien! Charlotte en Sarah geven je niet alleen een warm onthaal, maar ook professioneel advies. Voel je welkom in het gezellige, houten interieur met veel lichtinval en witte accenten. De koffie staat klaar! Of heb je liever een glaasje bubbels?

“De Mageleinstraat in Gent is een toplocatie waar het leuk vertoeven is,” vertelt Sarah. “We trekken die beleving ook door in onze zaak. Klanten kunnen rustig hun tijd nemen. Met een kopje koffie door magazines bladeren of surfen op de iPad terwijl je shoppingpartner brillen past, het kan allemaal. We vinden die laagdrempelige sfeer erg belangrijk.”

B.I.G. VISION®

Een essentiele revolutie op het gebied van brillenglazen.

B.I.G. Vision® van Rodenstock zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen.

Lensonline.be

Contactlenzen

Voor alles wat te maken heeft met contactlenzen, werkt iO. Charlotte & Sarah samen met LensOnline, bekend als dé contactlenssite in België. “Dankzij deze samenwerking werken wij aan concurrentiële internetprijzen gekoppeld aan een deskundige opvolging,” zeggen Charlotte en Sarah in koor.

Zowel voor dag- of maandlenzen, torische of multifocale exemplaren en lenzenvloeistof ben je bij iO. iNDEPENDENT OPTICIANS aan het juiste adres.

Welkom bij iO. Charlotte en Sarah in Gent

Onze merken

Een zorgvuldig geselecteerd
aanbod toonaangevende merken

Laat je inspireren

Volg @io.charlotte.sarah voor jouw dagelijkse inspiratie