Blog

Kinder brillenglazen

Alleen het allerbeste voor onze kinderen: brillenglazen van Rodenstock. Kinderen ontdekken elke dag weer nieuwe dingen. Met brillenglazen op maat van Rodenstock geeft u uw kind het best mogelijke zicht.

Statistisch gezien heeft ongeveer een op de vijf kinderen een bril nodig. Vandaag de dag corrigeren kinderbrillen niet alleen oogafwijkingen, maar ze zien er ook nog eens leuk uit. Plagen en vervelende opmerkingen behoren dan ook tot het verleden. Bovendien kunnen de kinderen hun bril ook zelf kiezen. De brillenglazen moeten van kunststof zijn omdat het breukvaster is dan glas.

Waarom niet met een bril wachten tot het kind wat ouder is?

Leren kijken is net als leren lopen: het gaat vanzelf. Maar het zicht kan zich alleen volledig ontwikkelen als er een scherp beeld op het netvlies geprojecteerd wordt. Als verminderd zicht vroegtijdig door een bril wordt gecorrigeerd, kunnen levenslange oogafwijkingen die niet meer te herstellen zijn, voorkomen of afgezwakt worden.

Voor het best mogelijke zicht van uw kind is niet alleen een lichtgewicht montuur belangrijk, maar zijn ook lichte brillenglazen die speciaal afgestemd zijn op de oogafwijking van uw kind, essentieel.

Blog

Lees ook deze andere interessante berichten

Bezoek onze winkels

Voor persoonlijk advies en professionele oogcontroles