Blog

Sport brillenglazen

Met een sportbril van Rodenstock kunt u topprestaties leveren.Een sportbril van Rodenstock – met of zonder sterkte – is de perfecte partner voor elke sport.

Sportbrillen zijn ontworpen om uw ogen te beschermen tegen alles wat er tijdens het sporten in kan komen: wind, stof, insecten, takken langs de weg en niet te vergeten zonnestralen. Daarnaast is het vooral tijdens het sporten van belang dat u elke situatie duidelijk kunt overzien, niet alleen voor uw prestaties maar ook voor uw veiligheid. Daarom krijgt u een sportbril van Rodenstock in uw eigen sterkte, en dat tot wel +8 en -8 dioptrie.

De juiste bril voor elke sport.

Een goede sportbril is altijd een belangrijke partner als u uw ogen optimaal wilt beschermen of als u een oogafwijking hebt. Hierbij maakt het niet uit of u binnen of buiten sport, in de regen hardloopt, door het bos fietst, in de zon golft of in de bergen wandelt. De sportbrillen van Rodenstock kunnen elke uitdaging aan. Kies gewoon een sportbril in uw sterkte en voor uw doeleinden. En u bent klaar voor de start!

Blog

Lees ook deze andere interessante berichten

Bezoek onze winkels

Voor persoonlijk advies en professionele oogcontroles