Blog

De bekende brillen van Casa de Papel bij io-online!

Persol introduceert haar collectie Casa de Papel brillen geïnspireerd door “El Professor”.
Bent u een fan van Casa de Papel en houdt u van de intellectuele look van de Professor? Nu kunt u zijn esthetiek nabootsen door dezelfde bril te dragen.
El Casa de Papel heeft geen introductie nodig. Iedereen is inmiddels op de hoogte van het grote Netflix-fenomeen dat de grenzen heeft overschreden en op Internationaal niveau furore heeft gemaakt.

En als er één personage is dat opvalt door zijn charisma en zijn verbazingwekkende intelligentie, dan is het wel El Professor (gespeeld door Álvaro Morte). Wij houden van dit personage; zowel zijn stoïcijnse, briljante persoonlijkheid als zijn mysterieuze professor esthetiek. En dat is waar Persol, een van de populairste brillenmerken aller tijden, om de hoek komt kijken.

Persol heeft veel ervaring met het tot leven brengen van memorabele personages van het witte doek (we herinneren ons allemaal Steve McQueen in “The Secret of Thomas Crown” die een bril van Persol droeg, wat later leidde tot de populaire Persol Steve McQueen limited edition). Nu zijn het de Persol-brillen die gekozen zijn om het karakter van de Professor op te bouwen en tot de speciale collectie leiden van La Casa de Papel.

Bekijk de collectie hier!

Blog

Lees ook deze andere interessante berichten

Bezoek onze winkels

Voor persoonlijk advies en professionele oogcontroles