Brugge

Wim Withofs
Geldmuntstraat 13
8000 Brugge (Route)

+32 (0)50 70 38 35
brugge@io-online.be

Maandag gesloten
Dinsdag t.e.m. zaterdag 10.00uur – 18.00uur

Professioneel advies in een gezellig kader: the best of 2 worlds!

Meteen bij het binnenkomen overvalt je het gevoel van vertrouwen en gezelligheid.
Iedereen is altijd van harte welkom bij iO. Wim en dat voel je! Heb je gewoon een vraag over contactlenzen, droom je over een hippe montuur uit de allernieuwste collecties, denk je dat je binnenkort een leesbril kunt gebruiken of verlang je simpelweg naar een nieuwe trendy look? Kom dan zeker langs in de Geldmuntstraat. De koffie staat klaar! Of heb je liever een glaasje bubbels?

De meest optimale kijkervaring

Zorgen voor je ogen maakt Wim gelukkig, het is zijn tweede natuur. Met praktische adviezen, metingen met de meest recente apparatuur op basis van de laatste technologieën: als het écht perfect moet zijn, kom je bij iO. Wim Withofs terecht.
Constante opleidingen over de meest geavanceerde nieuwigheden in de sector houden de ondernemers scherp en alert. Zo vormen de B.I.G. vision-glazen van Rodenstock met DNEye technologie een mooi voorbeeld van een revolutionaire stap in het streven naar een zo geperfectioneerd mogelijk zicht met biometrische precisie. STRAFFE TOEBAK. Neem een voorproefje op Youtube: B.I.G. VISION FOR ALL en ontdek welke innovatieve wind er waait in de optiekwereld.

Een ode aan mode

Emilie is al enkele jaren de onmisbare rechterhand van Wim & Sophie. Naar het voorbeeld van haar leermeesters meet ze je ogen perfect op. Bovendien volgt ze de trends in eyewear op de voet. Wil je je persoonlijke stijl verfijnen met een merkmontuur of een trendy zonnebril? Of is een sportmodel meer iets voor jou? iO. Wim Withofs biedt een ruim assortiment brilmonturen voor ieders stijl en budget. Van betaalbare basics tot exclusieve merken zoals Chloé, Lindberg, Komono, Oliver Peoples, Oakley, Saint Laurent, Louis Belgium, etc. Ben je benieuwd welke kleur of vorm bij jouw look past? Emilie helpt je graag met stijltips. Van casual tot chic.

De ene contactlens is de andere niet

Ze zijn er in allerlei vormen en soorten, elk met hun eigenheden voor specifieke ogen, specifieke situaties of specifieke personen: wegwerplenzen, harde lenzen, nachtlenzen, kleurlenzen, myopie controle lenzen, keratoconus, medische toepassingen. YOU NAME IT. Voor professionals als Wim, Sophie en Emilie kennen ze absoluut geen geheimen.

“De liefde en de expertise voor het vak kreeg ik mee van Patrick Vansteenkiste, met wie ik jarenlang een optimale samenwerking had.”, vertelt Wim Withofs. “Patrick was de oprichter van het Brugs Kontaktlenscentrum en een heuse pionier in lenstechnologie. Sindsdien volg ik proactief de recente technieken en hou ik mijn kennis op peil”.
Expertise is key, als het aankomt op een gepaste oplossing voor ieders noden. Daarom is het deskundige advies en de professionele opvolging die Wim, Sophie en Emilie bieden, een grote plus voor de klanten van iO. Wim Withofs.

Sportvision: innovatie tot in de topsport

Innovatieve, visuele oplossingen betekenen ook een meerwaarde voor de sportwereld. Zo doen topsporters – actief in voetbal, tennis en wielrennen – al jarenlang permanent beroep op Wim Withofs voor hun oogzorg. Wim begeleidt onder meer de spelers van KV Oostende en Club Brugge. Tussentijdse oogmetingen en lensaanpassingen zijn immers essentieel om ook de ogen in topvorm te houden. Maar daar blijft het niet bij: als Visual Coach geeft Wim hen wekelijks training in visualisatie, reactiesnelheid en cognitieve vaardigheden.

Jouw ogen in topvorm houden? Kom dan langs bij iO. Wim Withofs.

Welkom bij iO. Wim Withofs

Geldmuntstraat 13, Brugge
050 70 38 35

Bezoek onze winkels

Voor persoonlijk advies en professionele oogcontroles